Welkom bij Kreashop de Lapjeskat

Kreashop de Lapjeskat in Biddinghuizen is DE kreatieve hobbywinkel in Flevoland, met een uitgebreid assortiment hobbymaterialen voor al uw kreatieve hobby's. 

Wie zijn  wij?

In maart 1980 is de Lapjeskat gestart in Biddinghuizen met een assortiment van wol, stoffen, fournituren en diverse handenarbeid artikelen. In 1992 is de winkel overgenomen door de huidige eigenaresse, Jenny Bijsterbosch.
Het assortiment werd uitgebreid met hobbyartikelen en deze vormen nu het grootste gedeelte van het assortiment. Daarom ook is de naam gewijzigd in Kreashop de Lapjeskat.
Het grote assortiment in combinatie met de ruime kennis van vele hobby's maakt Kreashop de Lapjeskat tot het perfecte startpunt voor iedereen die met een creatieve hobby aan de slag wil.

Wat doen wij?

In 2005 zijn wij verhuisd naar een groter pand met 120 m2 vloeroppervlak waardoor we nog beter in staat zijn het assortiment up-to-date te houden. En is een artikel onverhoopt niet voorradig, dan is bestellen altijd mogelijk.
Verder organiseert de Lapjeskat regelmatig cursussen en workshops voor veel hobby's in de eigen cursusruimte achter de winkel.
Tenslotte functioneert Kreashop de Lapjeskat als thuishonk en werkplaats voor de makers van 'de Flevowand', een wandkleed van 60 meter lengte waarop de geschiedenis van Flevoland wordt uitgebeeld van 200.000 voor Chr. tot nu.