Kreashop de Lapjeskat stopt!

Na 33 jaar is het mooi geweest. Kreashop de Lapjeskat in Biddinghuizen sluit op 30 juni 2016 definitief de deuren. De opheffingsuitverkoop - met aantrekkelijke kortingen op vrijwel alles - start op dinsdag 3 mei 2016.
 

Wie waren  wij?

In maart 1983 is de Lapjeskat gestart in Biddinghuizen met een assortiment van wol, stoffen, fournituren en diverse handenarbeid artikelen. In 1992 is de winkel overgenomen door de huidige eigenaresse, Jenny Bijsterbosch.
Het assortiment werd uitgebreid met hobbyartikelen en deze vormden uiteindelijk het grootste gedeelte van het assortiment. Daarom ook werd de naam gewijzigd in Kreashop de Lapjeskat.

Waar gaat de Flevowand heen?

Kreashop de Lapjeskat heeft vrijwel vanaf het begin gefungeerd als thuishonk en werkplaats voor de makers van 'de Flevowand', een wandkleed van 60 meter lengte waarop de geschiedenis van Flevoland wordt uitgebeeld van 200.000 voor Chr. tot nu. Met de opheffing van de Lapjeskat worden de werkzaamheden aan de Flevowand verplaatst naar de Cultuurbank (het pand van de voormalige Rabobank) aan de Baan 32 in Biddinghuizen. Meer details zullen binnenkort te vinden zijn op de website van de Flevowand.